Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2005

Dont call me "Honey"

-no honey no bear darling
-moufa arkouda
-sike
-dropi
-aisxos
-ferte thn pissa kai ta poupoula

Αντίδραση αναγνώστριας, όταν εξομολογήθηκα ότι δεν τρώω μέλι.

Ε, ναι. Σοκ. Ο Αρκούδος δεν τρώει μέλι.

Βασικά, ούτε να το μυρίσω δεν μπορώ. Καμιά φορά, το βάζω στο γιαούρτι, που σπάει λίγο η γεύση, αλλά μέχρι εκεί. Και ούτε καν.

Ο Αρκούδος δεν κάνει κολεγιά με το μέλι.

Εκτός όμως από αυτό το αταίριαστο διαζύγιο(!), ο αρκούδος δεν καταναλώνει επίσης:

- Μύδια, γαρίδες, σαλιγκάρια. Όλα σε μία κατηγορία τα βάζουμε, την κατηγορία "μπλιάχ". Στην οποία αδίκως μπήκε και το μανιτάρι μια μέρα που νόμιζα πως ήταν μύδι(!), και δεν ξαναβγήκε ποτές.

- Αρακάδες και καλαμπόκι, που ανήκουν στην κατηγορία "πτου". Η αδικία είναι που πολλές φορές βάζουν στο ρύζι αρακά, καρότο και καλαμπόκι, με αποτέλεσμα να μην το τρώω, παρότι μ' αρέσει το ρύζι. Τι να πεις, παράπλευρες απώλειες.

- Τέλος, Μαγειρίτσα, Πατσαδες, Κοκορέτσια, που ανήκουν στην κατηγορία "πιφ". Κάθε Πάσχα τα ίδια και τα ίδια.

Γούστα είναι αυτά θα μου πεις. Αλλά το μόνο που σοκάρει γενικώς είναι το μέλι.

Pissa kai ta poupoula.

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

7 Comments:

Blogger Dídac Perales i Giménez said...

Πολικές αρκούδες δε τρώνε μέλι...
αλλά και δεν μένουν στο δάσος...

3/23/2005 11:18:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Όντως ένας Αρκούδος που δεν τρώει μέλι αποτελέι γεγονός :) Διαβάζοντας πάντως το post σου τολμώ να πω ότι τα κατάφερες και μου άνοιξες την όρεξη (χαχαχα). Η κατηγορία "πιφ" και το μέλι αποτελούν για μένα εκπληκτικές γαστρονομικές απολαύσεις. Επίσης, αν αφαιρέσεις τα σαλιγκάρια από την κατηγορία "μπλιάχ", μπορείς εύκολα να την μετονομάσεις σε "μιαμ". Στη κατηγορία "πτου" με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο: είναι για φτύσιμο! :)

3/24/2005 05:44:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

(ΕΝΤΕΡΟΕΙΔΗ ΣΥΚΩΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΑΑΑΑΧ)
ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ
ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ
ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

3/24/2005 10:05:00 π.μ.  
Blogger Ttallou said...

Ερώτηση χάριν στατιστικής:
Την Κυριακή του Πάσχα τι θα φας;
Ας απαντήσουν κι άλλοι, s'il vous plait, ψάχνω απεγνωσμένα εναλλακτικές για μια προδιαγεγραμμένη μέρα απεργίας πείνας...

3/24/2005 04:27:00 μ.μ.  
Blogger Sraosha said...

Αρκούδε, κυρίες και κύριοι και παιδιά μου αγαπημένα.

Εξαιρώντας το μέλι και την κατηγορία 'πτου', που μ' αρέσουνε πολύ, έπαθα κι εγώ μια ταύτιση. Δεν είμαι δηλαδή τρελός που δεν τρώω σπλάχνα και λάχνες κι άντερα παστωμένα με καρδίες και νεφρούς (που λέει και η Αποκάλυψις του Ιωάννου). Δεν είμαι εντελώς πυροβολημένος που την Ανάσταση κάθομαι μέχρι τέλους της λειτουργίας ώστε α) να ντερλικώσουν οι άλλοι τη βρομόσουπα β) να κοιμηθούνε γ) να πάω να χτυπήσω σαλαμάκια από το ψυγείο ή Έβερεστ.

Αρκούδε, μού έδωσες ελπίδα.

3/26/2005 07:39:00 μ.μ.  
Blogger SkiT said...

arxonta arkoude gia ta misa ki egw mazi sou!!! meli mpliax! arakas, mydia, streidia, kavouria, episis mpliax, piff kai ola ta sxetika!! oso gia tis ypoloipes katigories (px kalampoki, garides ktl) einai panta euprosdektes!!!!!

me ektimisi o vasilias twn zwwn!

3/28/2005 02:02:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Λοιπόν, έχω εγώ μία πρόταση για τους συμπάσχοντες μη-εντεροφάγους...
Άμα έχετε στην διαθεσή σας καλή μαγείρισσα (μαμά, φίλη προκομμένη, κορίτσι για σπίτι...) παραγγείλετε για το βράδυ του Πάσχα "μαγειρίτσα με κρίση ταυτότητας". Δλδ μαγειρίτσα όπου αντί για σιχαμερά άντερα και εντόσθια θα υπάρχει αγνό καθαρό κρετάκι αρνιού (μπούτι πχ). Άμα το αυγοκόψετε κιόλας έχετε ουσιαστικά ένα φρικασέ :) .
Αλλά άμα είναι σουποειδές και πράσινο ποιός θα καταλάβει ότι δεν είναι μαγειρίτσα; ;)

3/29/2005 11:30:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!