Κυριακή, Αυγούστου 01, 2004

Goooooooood morning VietNam

Εγγραφή από την Πάρο, όπου για 15 ημέρες θα διακοπεύω.

- Την εγγραφή μου ντύνει με μουσική υπόκρουση ο Eros Ramazzoti με το 'Un cuore con le ali'

Μην ανησυχείτε, δεν χάνω επαφή · στο σπίτι που φιλοξενούμαι, και internet υπάρχει, και όλα τα καλά του θεού. (Photoshop δεν υπάρχει, και να δώ πως θα βάζω εκείνο το χαριτωμένο arkoudos.blogspot.com στις φωτό μου για να μην μου τις "δανείζονται" μερικοι.... :) )

Θα γυρίσω σε περίπου 2 εβδομάδες για να δω και τους Ολυμπιακούς. Και να δουλέψω στον ρυθμό τους.


Σας αφήνω, πάω σινεμά (πουτάνα ζωή, ε;)

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητέ αρκούδε,
οφείλω να καταγγείλω αυτή την αναίσχυντη προσπάθεια να ρίξεις το ηθικό μας, βρισκόμενος σε διακοπές και ουχί στις (προ-Ολυμπιακές) επάλξεις...
Ομολογώ πάντως, ότι δεν χάνεις και πολλά πράγματα, η Αθήνα είναι όπως την άφησες, η εβδομάδα κυλάει βαρετά, αν εξαιρέσεις την Δευτέρα όταν (μετά από σχετικό δημοσίευμα) στηθήκαμε από τις οκτώ το πρωί μπροστά από τα εκδοτήρια του 2004 (athens)στη Σταδίου, μπας και προμηθευτούμε κανένα από τα 100euros-only εισιτηριάκια (40-τόσα ο αριθμός τους) της τελετής έναρξης.
Τελικά όχι, δεν το πήραμε το χαρτάκι, μας ενημέρωσαν κατά τις 9 ότι το σύστημα είχε πέσει (chic) και έπρεπε να πάμε στη Σταδίου 40(?) όπου το σύστημα ήταν στα πάνω του. Οι δεκάδες της ουράς ξεχύθηκαν αλλαλάζοντας στη Σταδίου και όσο και να το πεις είχε την πλάκα του το σκηνικό (γελάσαμε πάλι).
Θα μου πεις (γράψεις) τώρα, καλά τελευταία στιγμή το θυμηθήκαν όλοι;
Ε, κάτι τα ρημαδοέργα που είχαν τον ατελείωτο, κάτι οι τρελλοί μισθοί που σου περισεύει ίσα με ένα χιλιαρικάκι το μήνα να το δώσεις για εισιτήρια, δεν μας βγήκε το planning...
Κατά τα άλλα σε άλλη πόλη κοιμόμαστε σε άλλη πόλη ξυπνάμε. Τί λάβαρα, τί καθαριότης και κακό, τί σταθμοί (μετρό, προαστιακού, τραμ, ΙΚΑ - ΜΙΚΑ - ΞΙΚΑ) ξεφυτρώνουν δεν μπορώ να σου περιγράψω...
Και όλα ωραία, καλόγουστα, χαρούμενα (λίγο κάτι πανιά τύπου καρναβάλι Μοσχάτου στην Βουλιαγμένης με χάλασαν, αλλά μπρος στην όλη μεταμόρφωση και που το αναφέρω αχάριστη είμαι) δεν έχουμε με τίποτα να γκρινιάξουμε!

-παρεπιπτόντως ΖΗΤΕΙΤΑΙ εισιτήριο τελετής έναρξης για το γνωστό ετοιμοθάνατο παιδάκι που κυκλοφορεί στα e-mails (χρόνια τώρα)... Δώστε το σε έμενα και θα φροντίσω να το πάρει... ;-)

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

8/04/2004 04:33:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!