Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2004

Τι κοιτάς ρε;

Ανεξέλεγκτα θα λειτουργούν οι εκατοντάδες κάμερες που τοποθετήκαν σε πολλά σημεία της Αθήνας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς οι αρχές δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν και να ελέγξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούνται.


Από είδηση του in.gr - Διαβάστε την εδώ

Δυσκολεύομαι να καταλάβω, γιατί αγοράστηκαν και πως υποτίθεται οτι θα μας "προστατέψουν", αν "δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν και να ελέγξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούνται".

Έχω έτσι και αλλιώς προβλημα με τον Μεγάλο Αδελφό που με παρακολουθεί, αλλά είναι πιστεύω ακόμα χειρότερα, όταν ανακαλύπτω οτι ο Μεγάλος Αδελφός είναι και ηλίθιος.

[Τι προτιμώ; Να με κοιτάνε οι κάμερες από επαγγελματίες ή να τις δουλεύουν ανοργάνωτοι και άσχετοι άνθρωποι ανεξέλεκτα; Δεν είμαι σίγουρος... Αλλά όπως πάντα η ερώτηση είναι λάθος. Η σωστή απάντηση είναι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ]

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!