Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2004

Ενας μύθος γεννιέται

Οk, το παραδέχομαι: μ'αρέσουν αυτά που γράφει ο Πανούτσος [?]

Αγόραζα για πολύ καιρό το Βήμα, μόνο και μόνο επειδή έγραφε ο Πανούτσος. Με τον καιρό έμαθα να μου αρέσουνε και άλλοι - αλλά την στήλη του Αντώνη, δεν την έχασα ποτέ.

Η σχέση μας ήταν αγάπης-μίσους (κυρίως επειδή δεν μπορούσα να γράψω έτσι όπως έγραφε - διάολε, δεν μπορούσα καν να ΣΚΕΦΤΩ όπως έγραφε) - αλλά στην τηλεόραση... ε, λοιπόν στην τηλεόραση δεν τον χωνεύω τον Πανούτσο. Δεν με ενοχλεί, τον βλέπω, αλλά δεν θα κάτσω και μπροστά στο γυαλί με το πάθος που ξεφυλλίζω το Βήμα (ακόμα και τις μέρες που έχει και €0,30 παραπάνω - λόγω Οικονομικού Ταχυδρόμου).

Αντίθετα, ένας άλλος Αντώνης μου τράβηξε την προσοχή: ο Καρπετόπουλος. Ο τύπος είναι τόσο μάγκας που έκανε εκπομπή με την Αφροδίτη Σημίτη (που πολύ γουστάρουμε την Σημίτη) και μάλιστα αθλητική!

Διαβάστε τον: αρθρογραφεί στην Sportime. Μπορείτε να βρείτε την στήλη του στο διαδίκτυο: Sportime / The Carpet Show - ακόμα και αν δεν ασχολείστε με ποδόσφαιρο, ή αθλητισμό γενικότερα, κάντε μία δοκιμή - αυτός ο τύπος έχει όλα τα φόντα να γίνει ο νέος μου μύθος.

Υ.Γ. Και βέβαια την γουστάρουμε την Αφροδίτη Σημίτη. Έχουμε περίεργα γούστα ως γενιά - και την Σημίτη θέλουμε, και την Ζούνη. Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα φωνής. Ο δρόμος για την καρδιά μας, περνάει φαίνεται, από τους ακουστικούς μας πόρους...

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Φίλε μου, αυτές οι δύο ( Σημίτη, Ζούνη ) αρέσουν και σε μένα. Για τη Ζούνη δε θα σου πω τίποτα. Για τη Σημίτη πάντως να σε ενημερώσω ότι ( θα το ξέρεις, αλλά για καλό και για κακό ) έχει παίξει και στο σινεμά. Ψάξε στα βίντεο κλαμπ. Τη φωνή της μαζί με ωραία τραγούδια μπορείς ( μπορούσες ; ) να την ακούσεις κάθε μέρα στο Best FM-92,6 μετά τις δύο ή πριν τις δώδεκα ( δε θυμάμαι καλά ). Ο Καρπετόπουλος αρθρογραφεί και στην Καθημερινή. Είναι φαίνεται ζήτημα συμμετρίας να γράφουν οι Πανούτσος - Καρπετόπουλος στις δύο σοβαρές ανταγωνιστικές πρωινές εφημερίδες. Συγχαρητήρια για τα γούστα σου. (15/07/04)

7/15/2004 07:18:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Να 'σαι καλά. Ξέρεις, δεν έψαξα για το που ακούγεται η Αφροδίτη καθώς... θα κολλήσω ρε γαμώτο. :)

7/22/2004 07:31:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!