Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2004

Ρε φιλαράκι, πιάσε μιά Κόκα

Έστω και αργά (από τον Φλεβάρη "τρέχει" το θέμα) υπέπεσε στην αντίληψη του αρκούδου οτι κάποιοι δυσκολεύονται να χωνέψουν την Κόκα Κόλα.

Το θέμα το διάβασα στην αγγλική έκδοση της Indymedia και μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον:

Φαίνεται λοιπόν οτι τα εργοστάσια της Coca Cola και της PepsiCo στην Ινδία, για την παραγωγή των αναψυκτικών τους εκμεταλλεύονται μία περιοχή στην οποία προκαλούν ανυπολόγιστες ζημιές: Η βασικότερη είναι οτι κάνουν τέτοια χρήση των υδάτινων πόρων, που το πόσιμο νερό παρουσιάζει μεγάλη έλλειψη στην περιοχή (Μιλάμε για την Ινδία, έτσι;).

Αν και είναι παλιό, έχει και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία: Όπως για παράδειγμα, ότι μία ανεξάρτητη Κοινοβουλευτική Επιτροπή κλήθηκε να ελένξει εάν ο
ισχυρισμός του κέντρου για την επιστήμη και το περιβάλλον οτι στα αναψυκτικά των εν λόγω εταιριών βρέθηκαν επικίνδυνα φυτοφάρμακα, σε ανησυχητικές ποσότητες...

Για ρίχτε του μία ματιά, και αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, let us know, will you?


Και, που 'σαι φιλαράκι, άστην Κόκα, ένα νεράκι πιάσε μου...


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!