Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2006

Ρεμάλλ

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο, και 'μεις κρυφό καμάρι...

Παρακολουθούσα με έκπληξη δεκάδες (δεν υπερβάλλω καθόλου) περιοδικά και εφημερίδες να εκθειάζουν το The Mall...

Σε κουβέντα που έκανα με τον Βασίλη, το αποτέλεσμα ήταν The Lats. Αυτός, που φέρνει και υπουργούς να του εγκαινιάσουν το έργο του.

Ως εδώ καλά - άλλωστε, σκεφτήκαμε ψηφοθηρικούς λόγους, προβολή και άλλα τέτοια προοδευτικά...

Σεμνά και ταπεινά

'Ελα όμως που δεν είναι όλος ο κόσμος "Ε" της Ελευθεροτυπίας, ΒΗΜΑgazino και paper.magazine.... έλα που (που και που) υπάρχουν και καθαρές φωνές αντίστασης...

Τοιχοκολλημένο, σαν προκύρηξη, βρήκα το εξώφυλλο του περιοδικού ΓΑΛΕΡΑ. Ενδιαφέρον το εικαστικό - αλλά ποιος έχει τα 5-6 ευρώ που θέλει;

Αμ δε, η ΓΑΛΕΡΑ διατίθεται και δωρεάν - για τους κυβερνοναύτες (το πιάσατε το υπονοούμενο;)

Ιδού το άρθρο - έκπληξη:

Τhe Mall: Η λέξη αυθαιρεσία γράφεται µε δύο Lamda

Με το πρόσχηµα των Ολυµπιακών Αγώνων χτίστηκε και λειτουργεί το µεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης. Ένα πολεοδοµικό θρίλερ όπου συµπρωταγωνιστούν εταιρείες real estate, κατασκευαστικές και εµπορικές, ο Δήµος Αµαρουσίου, πολιτικοί όλων των κοµµάτων, media. Παράνοµο και αυθαίρετο εξακολουθεί να είναι το νέο εµπορικό κέντρο.

Όλο το (πεντασέλιδο άρθρο), απολαυστικά και εξαιρετικά ενδιαφέρον, εδώ, απο τον Νικόλα Λεοντόπουλου.


Σημειώνω: Και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και περιοδικά και μμε. Όλοι στο κόλπο - με Αυτόν που το όνομά του "ξεχνούν" να αναφέρουν όσοι λένε την λέξη "διαπλοκή"

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

4 Comments:

Blogger lykos said...

Αφού δε βλέπω να σχολιάζει κανείς ας κάνω την αρχη:
Κάτι τέτοια βλέπω και απογοητεύομαι... και εδώ πέφτει το δίλημμα: να φύγω μετανάστης ή να πάρω μιά κουμπούρα (ή έστω, μαγκούρα!;) και να τους αρχίσω στη σειρά; Κι άν φύγουν αυτοί δεν θα βρεθούν άλλοι; Μα καλά, ΤΟΣΟ σκατολαός είμαστε;;; (ρητορικόν το ερώτημα...)

1/19/2006 01:16:00 π.μ.  
Blogger moloch said...

Ίσως να μην είμαστε μόνο εμείς.
Ίσως κάνω αυτή τη σκέψη για να ξεγελάσω τον εαυτό μου.
Πέρα από όλα τα άλλα απεχθάνομαι το parking του The Mall και το φασισμό των παρκαδόρων του. 3 ορόφοι χάος, πάνω από 1 άδειος και επιμένουν να παρκάρεις σε μια θέση όπου δεν θα ανοίγουν οι πόρτες σου...

1/19/2006 11:57:00 π.μ.  
Blogger thas said...

Η Γαλέρα, στο βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" δίνεται στα 3,75 ευρώ. Και μιλάμε για το τρέχον τεύχος όχι για τα παλιά. Το ίδιο ισχύει για όλα τα φιλολογικά περιοδικά που έχει το βιβλιοπωλείο, καθώς και το (φιλοσοφικό)Cogito και πολλά άλλα. Πολύ καλή περίπτωση. Τσεκ ιτ.

1/20/2006 11:32:00 μ.μ.  
Blogger Yian-Yiot said...

File arkoude, pou na deis ti ginetai edo stin india me auta ta shopping mall terata. O kosmos mesa psonizei eno ekso pethainei kosmos apo asitia.
Asta na pane.

1/24/2006 12:12:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!