Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2005

Ιστορίες του λιμανιού

Από όπου και αν το πιάσεις, βρωμάει.

«Ακέφαλα» είναι πλέον η Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, αλλά και το αρμόδιο τμήμα λαθρομεταναστών αφού δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, και χωρίς να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, με «άνωθεν» εντολή απομακρύνθηκαν οι επικεφαλής αξιωματικοί και των δύο υπηρεσιών, που τα τελευταία πέντε τουλάχιστον χρόνια είχαν καταφέρει «θανάσιμα» χτυπήματα τόσο στο διεθνές καρτέλ των ναρκωτικών όσο και στο κύκλωμα των σύγχρονων δουλεμπόρων.[...]
Και λοιπόν θα πείτε. Ε, λοιπόν έγινε τόσο "βιαστικά" που:

[...]Ετσι, χωρίς καν να παραδώσουν τα απόρρητα έγγραφα, στα οποία αναφέρονται μέχρι και οι πληροφοριοδότες, στους αντικαταστάτες τους, οι δύο αξιωματικοί μετέβησαν -προς το παρόν τουλάχιστον- στο ΚΛΠ και από εκεί στην υπηρεσία της Τροχαίας του πειραϊκού λιμανιού.[...]


Ο Βουλγαράκης πρέπει να το διαβάσει, για να καταλάβει γιατί δεν θέλει ο κόσμος κάμερες στην μούρη του. Διαβάστε παρακάτω τι διαρέει για την απομάκρυνσή τους..

Ιδιαιτέρως μ' αρέσει αυτό το κομμάτι:

[...]Επίσης δεν είναι λίγοι εκείνοι οι αξιωματικοί που αποδίδουν το ξήλωμα των δύο επικεφαλής αξιωματικών, στο βόλεμα κάποιων «γαλάζιων» συναδέλφων τους, που όμως ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί τουλάχιστον επίσημα, ενώ κάποιοι από τον τέταρτο όροφο του ΥΕΝ αφήνουν να διαρρέει ότι χρησιμοποιούσαν τα δύο ειδικά οχήματα -βαν- της υπηρεσίας για εξωυπηρεσιακές υποκλοπές τηλεφώνων[...].
Όλο το άρθρο, από την Ελευθεροτυπία.

Όπως είπα - από όπου και αν το πιάσεις, βρωμάει...


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!