Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2005

Greenpeace party!

Το διάβασα στο Startpoint, και είπα να προωθήσω την ιδέα - καλή ακούγεται:

Φέτος στις γιορτές, θα γίνουν πολλά πάρτυ. Υπάρχει όμως ένα που ξεχωρίζει από τα άλλα: το πάρτυ της Greenpeace! Γιατί συνδυάζει το... "τερπνόν μετά του ωφελίμου"!

Κι αυτή τη χρονιά, η πιο δυναμική περιβαλλοντική οργάνωση στον πλανήτη κάνει την "εξόρμησή" της σε ένα από τα πιο καυτά στέκια της πόλης, το Club 22. Τρεις από τους πιο αγαπημένους σας dj's, η Αφροδίτη Κούλη, ο Σπύρος Παγιατάκης και ο Γρηγόρης Σαμουρκάσογλου θα κάνουν "μουσική" κατάληψη στα decks και θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη για όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους της φίλους.

Κι όλα αυτά θα γίνουν για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης της οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος. Όπως είναι ήδη γνωστό, η αποκλειστική πηγή των εσόδων της Greenpeace είναι η οικονομική εισφορά των πολιτών και όχι η χρηματοδότηση από επιχειρήσεις, κρατικούς και διακρατικούς οργανισμούς (ΕΕ, ΟΗΕ, κτλ).

Το εισιτήριο για το πάρτυ κοστίζει 15 Ευρώ και περιλαμβάνει ένα ποτό δωρεάν. Γι' αυτό προμηθευθείτε τα εισιτήριά σας από το ταμείο της Ticket House, Πανεπιστημίου 42, αλλά και στην είσοδο του Club 22, Λ. Βουλιαγμένης 22, κι ελάτε να δώσουμε μαζί δυναμικό ρυθμό στο 2005.
Η σελίδα της Greenpeace, εδώ.

Είναι αξιόλογη ιδέα κατά την ταπεινή μου γνώμη: Ο σκοπός είναι καλός, αξίζει τον κόπο. Είναι βέβαια Τετάρτη, οπότε ο κόσμος ίσως μαγκώσει λίγο - αλλά πάλι, αν ήταν να βγει, ας πάει εκεί. Και το εισιτήριο δεν είναι δα και ακριβό...


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!