Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2004

Δανείστε μου λίγο τον χρόνο σας.

Μπορείτε να πάρετε εως και 30.000 ευρώ εορτοδάνειο.

Έτσι λέει διαφήμιση τράπεζας. Τι λεω εγώ;

α) Να πάρετε μπορείτε, καμία αντίρρηση. Να ξεπληρώσετε όμως μπορείτε; Με πρόχειρους υπολογισμούς, τα 30 χιλιάρικα γίνονται εύκολα γύρω στα 33, με φόρους - και αυτό μόνο αν τα πληρώσετε στην ώρα τους. Επίσης, τα αρχικά 30 για να ξεπληρωθούν σε 3 ας πούμε χρόνια, χρειάζονται περίπου 850 ευρώ τον μήνα. Για τρία χρόνια. Πολύς καιρός, πολλά λεφτά, αδέλφια.

βου) Κανείς (δεν νομίζω να) χρειάζεται 30 χιλιάρικα για να πάει διακοπές. Συνεπώς; Συνεπώς, το πνεύμα του νόμου λέει ότι βου-α) Δεν θα τα πάρεις ποτέ (ευτυχώς) και βου-βου) τα θέλεις για να πληρώσεις άλλα πράγματα. Μα, λέει η αρκούδα που ήρθε από το δάσος (και είμαστε χαζοί αρκούδοι εκεί στο δάσος, και δεν καταλαβαίνουμε) άμα δεν έχεις να τα πληρώσεις in the first place, τι σκατά θέλεις το περισσότερα χρέη; Να σκάψεις πιο βαθιά τον λάκο σου;

Μακριά, αδέλφια. Η δουλειά της τράπεζας ήταν, είναι, και θα είναι ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ. Είναι σαφές - και εσείς δεν έχετε λεφτά για σας, όχι να δώσετε και στην τράπεζα να ζήσει. Καλύτερα μακριά και αγαπημένοι.



Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!