Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2005

And a happy new kidney

Πως αναγνωρίζεις τον καλό χρόνο που έρχεται;

Όταν απο την πρώτη μέρα του χρόνου, Σάββατο, 8 η ώρα το πρωϊ, ξυπνάς από πόνους, καθώς μια πέτρα ΕΚΕΙΝΗ την ημέρα επέλεξε να κατέβει.

Μάλιστα κυρίες-κυριοι, και μικρά παιδιά.

Και η διαδικασία αυτή κράτησε, οδυνηρώς, μέχρι το βράδυ της επόμενης μέρας.

"Αου, τα νεφράκια μου" που θα έλεγε και ο Λαζόπουλος, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται. Τα νεφράκια μου και ...πιο κάτω (ο νοών νοείτω, όσοι ξέρουν από κολικούς καταλαβαίνουν) λοιπόν, και πάει το διήμερο...

Ευτυχώς δεν ήταν απο τους "κακούς" κολικούς, δεν χρειάστηκε δηλαδή να πάω στο νοσοκομείο για καμιά ένεση - αλλά και πάλι...

Καλή χρονιά σας εύχομαι, με υ-γεί-α!

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

4 Comments:

Blogger Oneiros said...

*ouch* ελπίζω αυτό να ήταν η προκαταβολή του πόνου για όλο τον υπόλοιπο χρόνο, και να μην έχεις άλλα τέτοια προβλήματα από δω και πέρα, Γιάννη. Με υ-γεί-α, όπως το είπες, κι ας ακούγεται τετριμμένο και unglamorous.

1/03/2005 01:00:00 μ.μ.  
Blogger Η Κουρούνα said...

Αχ, πώς σε νιώθω, πώς σε νιώθω... Λίγο προτού ξεκινήσω για ταξίδι με το αμάξι, άρχισε ο κόκκος της άμμου να κατεβαίνει ξύνοντας με τα νυχάκια του ό,τι έβρισκε μπροστά του -έτσι, για να μου θυμίσει ότι υπάρχει κι αυτός κάπου εκεί μέσα στον οργανισμό μου.

Καλή Χρονιά. Με Υγεία. Τα άλλα φτιάχνονται.

1/03/2005 03:03:00 μ.μ.  
Blogger kukuzelis said...

Την κατάρα μου να 'χουν όλες αυτές που σε τυραννούν. Να τις πάρει το ποτάμι σου και να τις ξεβράσει στους υπονόμους. Που να μαζέψουν λειχήνες σε βόθρους, οι καταραμένες.

1/03/2005 03:38:00 μ.μ.  
Blogger araxtos said...

Σου εύχομαι το 2005 ή να ξαναπάς στο δάσος ή να φέρης το δάσος εδώ.
Με υγεία και χωρίς...πετροπόλεμο.

araxtos

1/04/2005 06:03:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!