Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2005

Internet Voting

Είδα στην τηλεόραση την διαφήμιση για την "διάσωση της Ολυμπιακής" που ζητούσε να ψηφίσουμε για να σωθεί.

Ανεξαρτήτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ(*), η σελίδα είναι εδώ, για όποιον ενδιαφέρεται:

http://www.voteforolympic.gr/

Και επειδή τα internet-voting είναι της μοδός, τραβάτε να σώσετε και το δάσος Συγγρού:

http://www.dasosygrou.gr/

Προσοχή για αυτούς που δεν γνωρίζουν: Ψηφίζω ΔΕΝ σημαίνει μπορώ να πω "να πάει να πηδηχθεί η Ολυμπιακή σας". Και τα δύο αφορούν συλλογές υπογραφών: κάθε καταχώρηση λαμβάνεται ως θετική. Σημείωση δεύτερη: ΚΑΝΕΙΣ δεν νομίζω να πιστεύει απόλυτα τον διαχειριστή όταν κινδυνεύει η θέση του στην εταιρεία για το αληθές των αποτελεσμάτων. Αν θέλετε να ψηφίσετε, ψηφήστε - αλλά μην πολυβασιστείτε στα αποτελέσματα κιόλας....


(*) Σαν πρώτη εκτίμηση, η έκφραση "να σωθεί" μου θυμίζει επιχορηγήσεις (ή σβησίματα χρεών, το ίδιο μου κάνει) και μου δημιουργεί αρνητική διάθεση. Αν είναι να ΞΑΝΑπληρώσω ως ελληνικός λαός, θέλω ονόματα, διευθύνσεις, και φυλακές για αυτούς που τα φάγανε. Αλλιώς, καλύτερα ιδιώτική.

Αυτή είναι σαν πρώτη εκτίμηση η θέση μου, αλλά το συζητάω κιόλας.

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

3 Comments:

Blogger Mikrouli said...

Συμφωνώ με την τοποθέτησή σου...
Θέλω αποδείξεις και ονόματα!
Αλλιώς να πάνε να βρουν αλλού κοτέτσι να κάνουν το κοκόρι! (επίκαιρο και αυτό!)
:)))

10/21/2005 03:36:00 μ.μ.  
Blogger Your Man said...

Γιατί να σωθεί η Ολυμπιακή; Για να φάνε αυτοί καλά;

Όχι κύριε, έτσι που είμαστε, καλύτερα να τα αναλάβει κάποιος άλλος.

Δε θα υποστηρίζω τον καθένα που τα τρώει από δεξιά κι αριστερά και φωνάζει για τα "εθνικά συμφέροντα" και θέλει τη βοήθειά μου.

10/21/2005 10:00:00 μ.μ.  
Blogger KV said...

Ιδιωτική σημαίνει και διαφύλλαξη του ρόλου της;;; Γιατί φτηνότερες εταιρίες υπάρχουν πολλές ... εταιρίες που μεταφέρουν καθημερινά εφημερίδες και φάρμακα στα νησιά μας όχι. Μπορεί κάποια ιδιωτική επιχείρηση να πάρει το ρίσκο να πετάει καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι, σε μη βιώσιμους προορισμούς ;;;; Αν ναι, να ιδιωτικοποιηθεί ΑΜΕΣΩΣ.
Αν όχι, μήπως να κάναμε αυτό που έπρεπε να γίνει από χρόνια;;; Να πληρώσουμε άλλη μια φορά με τον όρο να γίνει άρση της μονιμότητας και μη κυβερνητικός ελεγχος των εκάστοτε ΜΗ-πολιτικών διαχειριστών ;;;;;

10/24/2005 12:49:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!