Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2005

Alphe.net

Μου ήρθε στο mail μου. Διαβάστε να διασκεδάσετε - η ορθογραφία, προφανώς, μένει ως έχει:

Αγαπιτέ πελάτη της Ιντερνέτ-Τράπεζας!
Επειδή η κατάσταση με Οnline - Τράπεζες στη χώρα μας είναι σήμερα πολύ δύσκολη, η κυβέπνιση της Ελλάδας παρακάλησέ μας να κάνουμε τον έλεγχο για όλους τους Online - λογαριασμούς της δηκής μας τράπεζας να μάθουμε αν υπάρχουν "λογαριασμοί μιας μέρας", τους οποίους χρησημοποιούν οι εγκληματίες για να αποπλύνονται τα κλεμμένα λεφτά. Δια ταυτα σας παρακαλούμε πολύ σοβαρά να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της επιβεβαιώσεις λόγαριασμού στη επίσημη μας Ιντερμετ-σελήδα.

Οι λογαριασμοί, που δε θα επιβεβαιοθούν ως της 27.11.05, θα παγώνονται για ακαθόριστο καιρό πριν γίνει φανερό πως ακριβώς έχουν δημιουργηθεί και εκμεταλευθεί. Ο έλεγχος αυτος είναι επίκαιρος οχι μόνο για ιδιωτικούς μας πελάτες, αλλα για όλους σας.

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σας ζητούμε συγνώμη για τις ενοχλήσεις που προκύπται απο τη διαταγή της παρούσες εκδήλωσης και ελπίζουμε για την κατανόηση και την βοήθειά σας.

Με σεβασμό,
Υπηρεσία ασφάλειος
Τράπεζα Alpha Bank


Αστειεύεστε; Καμία ενόχλησεις αγαπιτή μου τρέπεζα.

Αφού η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη...

(για αυτούς που δεν ξέρουν, πέρα απο την πλάκα - τα μηνύματα αυτά είναι πλαστά, σας οδηγούν σε ένα πλαστό αντίγραφο του site απο τα οποία υποτίθεται οτι προέρχονται - και μπορούν ακόμα και να ξεγελάσουν ειδικούς, αφού μπορούν να μεταμφιεστούν μια χαρά. Είναι επικίνδυνα, και καλό θα είναι να έχετε λάβει τα μέτρα σας, και να μην ακολουθείτε τις οδηγίες τους. Απάντηση της Alpha Bank σε αυτή την γελοιότητα, μπορείτε να βρείτε εδώ)

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

4 Comments:

Blogger Oneiros said...

Το πήρα κι εγώ σήμερα, δυό φορές, πλάκα είχε.
Γενικά, καλό είναι όποτε δεν είστε σίγουροι σε τέτοιες περιπτώσεις -αν κι αυτή είναι γελοία- να κοιτάτε τους extended headers (Received from chello087207079128.chello.pl, from 84-73-146-105.dclient.hispeed.ch).
Μου έκανε εντύπωση επίσης ο email client που χρησιμοποιούν (The Bat! (v2.00.6) Personal).

10/25/2005 02:43:00 μ.μ.  
Blogger vasvoe said...

αφήστε τα αυτά έχετε όλοι κρυφούς λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες και πάτε να τα κουκουλώσετε :Ρ

10/25/2005 02:51:00 μ.μ.  
Blogger Storyteller said...

Εγώ δεν έχω κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία...εχω Foundation... οπότε τα κουκουλώνω μια χαρα!
το ίδιοο νομίζω ότι κάνει και ο αρκούδος και ας μην το παραδέχεται!!!

10/27/2005 11:06:00 π.μ.  
Blogger Αταίριαστος said...

Αν μία τράπεζα έστελνε e-mail με τέτοια ορθογραφία και σύνταξη ο κάθε καταθέτης θα έτρεχε να αποσύρει αμέσως όλα τα χρήματα.

11/02/2005 11:35:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!