Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2004

Αμα σε έχουν γραμμένο...

Πιό πολύ γέλασα με τα σχόλια, παρά με το κείμενο. Μακάρι να δημοσιεύονταν και αυτά.

Υπάρχει, μεταξύ μας, ένας αρθρογράφος.




Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Blogger thas said...

Τι να πω βρε Ark. Ευχαριστώ για όλη τη στήριξη. Και να σου πω ότι προσυπογράφω το εξαιρετικό πι ες σου:

Πι-Ες: μαλακία μου κάνει που κατέβηκε κοντζαμάν σάιτ. Ωραία τα έλεγε τα δικά της. Αν με διαβάζει, να το ξανανεβάσει - αμα είναι να μην το ματαξανακανει. Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία. Στο κάτω-κάτω της γραφής, την επόμενη φορά, ας βάλει ένα λίνκ και ας πει το "βρήκα εκεί". Νο πρόμπλεμ, και μεις άλλωστε, ετσα δουλεύουμε.Επίσης, με τα σχόλιά σου, αναδεικνύεται η σταθερή, υποστηρικτική, πολυεπίπεδη συνεισφορά της Μίτζης στο πρόσωπό μου και της αξίζει ειδική μνεία. Από μένα δεν βλέπει καλό το κορίτσι γιατί είμαι απορροφημένος στο μικρόκοσμό μου και δεν της στέλνω τα χαμόγελα που της πρέπουν.

Τέλος να πούμε ότι προτιμώ να μείνω thas για το δίκτυο. Όποιος πέσει πάνω στην εφημερίδα, καλώς. Αλλά μην γίνουμε και ψώνια από τώρα. Το καβαλάω αργότερα.

Να 'σαι καλά.

11/19/2004 02:08:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Εσύ για την στήριξη, εγώ για τα γραπτά σου. Ωραίος κόσμος, ευχαριστεί ο ένας τον άλλονα.

Οσο για την κοπέλα, να πας να της το πεις. Εσύ (και μόνο εσύ) μπορείς να την πεισεις. (αυτό το έγραψα για την μετανοημένη, αλλά όπως πάντα, γράφω καλύτερα όταν δεν το καταλαβαίνω: ταιριάζει απόλυτα και στην Μίτζη :))

11/19/2004 02:47:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!