Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2004

Δεν πληρώνει, δεν πληρώνει.

Μα αφού έπαιξε, και κέρδισε. Αλλά...

[...] Ωστόσο, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό το ανώτερο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος είναι 733.675,72 ευρώ, ακόμα κι αν ο ίδιος παίκτης έχει προβλέψει σωστά όλα τα αποτελέσματα για τους ίδιους αγώνες συμπληρώνοντας διαφορετικά δελτία [...]
Το ελληνικό στοίχημα έχει ακούσει πολλά για την κατάσταση μονοπωλίου στην οποία αρέσκεται (καθώς απαγορεύεται να τζογάρετε σε εταιρείες άλλης χώρας). Άλλες φορές δίκαια, άλλες άδικα. Αλλά αυτό με τον "εσωτερικό κανονισμό" που αφορά τους πελάτες είναι κάπως ...ύποπτο.

Φυσικά, εξίσου ύποπτο είναι να παίξεις ...έξι φορές το ίδιο δελτίο. Αλλά δεν με αφορά, εκτός και αν υποπτεύονται τον παίκτη για παρανομία - τότε με αφορά, καθώς το παιχνίδι είναι διαβλητό.

Ο γράφων ούτε παίζει στοίχημα (δεν έχει πλάκα) ούτε κέρδισε ποτέ, ούτε ασχολείται με μπουκ και λοιπές παρανομίες. Κυρίως δεν έχει, δεν είχε, ούτε πιστεύει οτι πρόκειται ποτέ να μετρήσει μέχρι το 4.402.054,32 (ευρώ). Αλλά, αφού ο παίκτης έπαιξε, ο παίκτης πρέπει να πλερωθεί. Λάθος;

Υ.Γ.: Σκιούζ μι, να συμπληρώσω κάτι;

[...] Στο νομικό σκέλος της αγωγής του κάνει λόγο για παραβίαση των «αρχών καλής πίστης, της διαφάνειας και των χρηστών ηθών», καθώς, όπως αναφέρει, το ποσό που αρνείται να του καταβάλει ο ΟΠΑΠ δεν το μεταφέρει σε άλλη κλήρωση, όπως συμβαίνει στο ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά τα καρπούται ο ίδιος. [...]
Απο την εφημερίδα ΑΠΟΦΑΣΗ... What?


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Blogger QarcQ said...

βλήτο-διαβλητό-αδιάβλητο

Αδιάβλητο είναι εκείνο το 'παιχνίδι' στο οποίο ο διοργανώτης του αποκλείται να πέσει έξω.
Είπαμε ρε κυνηγοί της μπίλιας..να σας διασκεδάσουμε,να σας πουλήσουμε ελπίδες, αλλά δε θα βάλουμε κι απ'την τσέπη μας επειδή ο τύπος είναι τυχερός ή παρακαλουθησέ το ενορατικό σεμινάριο του Geller.
Το παιχνίδι είναι αδιάβλητο.

11/15/2004 04:10:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ο ΟΠΑΠ απλά χτύπησε tilt, δεν πιστεύω ότι τον χάκεψαν. Θα συνέβαινε κάποια στιγμή, έπρεπε να το περιμένουν. Oι όποιες δικαιολογίες τους φαίνονται φτηνές και το ξέρουν. In either case, πάντως, έγιναν ρόμπα.

Πολύ μ'αρέσει όταν τα μαθηματικά παίρνουν εκδίκηση..

Oneiros

11/16/2004 03:52:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!