Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2004

Με έπιασε μιά πείνα...

...τι να φάω; τα κόκκινα, τα πορτοκαλί ή τα πράσινα;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αν είναι κακή ή καλή ιδέα (καλή μου φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση).

Γενικά όμως εμπιστεύομαι την πρώτη μου εντύπωση, και εδώ είμαι ελαφρώς κουμπωμένος... Τι δεν μου κάθεται καλά άραγε;

Για πείτε και εσείς καμιά γνώμη...


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Blogger Mandy said...

Να σας πω εμένα τι δεν μου κάθεται καλά; (παρότι θεωρώ απόλυτα σωστό και απαραίτητο το μέτρο για να πάψουν οι εταιρείες να εκμεταλλεύονται την άγνοια του κόσμου και για να πάψει ο κόσμος να ρίχνει στις εταιρείες τις ευθύνες για τις δικές του διατροφικές επιλογές).
Δεν μου κάθετε καλά εκείνη η στιγμή που θ'απλώσω το χέρι μου στο super-market για να πιάσω το κρουασάν σοκολάτα και θα έχει επάνω την κόκκινη ένδειξη "κίνδυνος-θάνατος!".
Αν όλα γύρω μας οδηγηθούν στο να γίνουν τόσο εργαστηριακά και αποστειρωμένα, με βλέπω σε λίγα χρόνια να σας γράφω από την φάρμα μου σε κανένα χωριό.

11/15/2004 02:02:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Δεν έχεις καθόλου άδικο, η τρομο-λαγνεία είναι ενοχλητική από μόνη της... Πάντως, όπως συμφωνείς και εσύ, περισσότερο καλό παρά κακό θα κάνει αυτή η διαδικασία...

11/15/2004 02:05:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!