Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2004

Υπάρχει, υπάρχει!

Δεν κρατήθηκα: δεν τα πολυπιστεύω ολα αυτά τα δήθεν επιστημονικά, αλλά με ...βολεύει, οπότε το ενημέρωνω: υπάρχει, υπάρχει!

Τελικά ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει, αποφαίνονται Αμερικανοί επιστήμονες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Social and Personal Relationships. Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Οχάιο υποστηρίζουν, ότι από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας με κάποιον άλλο "προβλέπουμε" το είδος της σχέσης που μπορούμε να έχουμε μαζί του και αυτό μας βοηθά να καθορίσουμε την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε για να δημιουργήσουμε έναν δεσμό ή μια φιλία. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 164 φοιτητών, οι οποίοι κλήθηκαν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο, μετά την πρώτη τους γνωριμία με έναν συμφοιτητή/ συμφοιτήτρια.

Αμφιβάλλατε; Κάποτε, εγώ, ναι. Αμφέβαλλα, και πολύ μάλιστα. Σήμερα όμως... Πως τα φέρνει η ζωή, ε; Εκεί που δεν το περιμένεις - εκεί θα σου συμβεί. Αν δεν υπήρχαν και προβλήματα...

Αλλά είπαμε: ελπίζουμε, σωστά; άλλωστε... Υπάρχει, υπάρχει!

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!