Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2004

arkoudos@anterexalia.net

Τώρα, δεν ξέρω πως έκανα τέτοιους μυστήριους συνειρμούς αλλά θυμήθηκα ένα site που είχα δεί από τον Pathfinder προσφάτως, και είχε εξαιρετική πλάκα (τότε γέλασα πολύ):

Το site λέγεται Paper Napkin και λειτουργεί ως εξής: Έστω οτι γνωρίζεστε με κάποιον/κάποια σε μία έξοδο σας. Μετά από 4-5 ρακές, και πάλι δεν σας έκανε κλικ. Τώρα; Τώρα που θέλει και το email; Του δίνετε λοιπόν ένα μαιλ τύπου onoma@papernapkin.net, και στο πρώτο mail που στέλνει, παίρνει μία (αυτόματη και στα αγγλικά) απάντηση του τύπου:

«Nice to hear from you. Ha ha, just kidding. Actually, this is a rejection letter. The person who gave you this email address does not want to have anything to do with you». («Χαίρομαι που ακούω νέα σου. Χα χα, αστειεύομαι. Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα μήνυμα απόρριψης. Το πρόσωπο που σας έδωσε αυτή τη διεύθυνση δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σας»)


...και συνεχίζει έτσι για αρκετή ώρα ακόμα. "Δεν τρέχει τίποτα" και "Υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω που θα σε αγαπάνε περισσότερο" και άλλα τέτοια ψυχολογικά ανεβάσματα. Ξύδι.

Χα. Χα. :| Πότε είπαμε οτι γέλασα πολύ; Αντε ρε καραγκιόζη που θα κάνεις το παιδί να σου στείλει και μαιηλ!! (Συγνώμη, παραφέρθηκα, δεν θα επαναληφθεί)

Λοιπόν. Τέρμα τα αστεία. Αμα μάθω οτι κανείς απο εσάς έστειλε τέτοιο μαίηλ σε άνθρωπο, θα δώσω το μαίηλ του (το αληθινό) στον φίλο μου Τζόρτζ Μπους. 'Η μάλλον θα στείλω στον Τζόρτζ (είδατε οικειότητες; στον ενικό μιλάμε με τον Τζόρτζ) μήνυμα οτι αυτός/αυτή ΔΕΝ θα τον ψηφίσει στις εκλογες. Ε, άμα βγεί τ' αδέλφι μου, την γαμήσατε. Εκεί στο Τέξας ξηγιούνται άγρια στους ανθρώπους που δεν ψηφισαν Μπους. Αγρια λέμε.

Οι αμερικάνοι δεν ξέρουν απο χιούμορ. Πολλοί από αυτούς ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ μετά το email που παίρνουν. Αλήθεια. Εμείς οι έλληνες πάλι, είμαστε τόσο χάλιες, που την έχουμε την χυλόπιττα αμέσως μετά την φασολάδα και το σουβλάκι, τόσο national. Ευκολοχώνευτη.

Εγω πάντως, άμα το έπαιρνα, θα γέλαγα πολύ. Ναι, αφού σκέφτομαι να φτιάξω και εγώ μία τέτοια υπηρεσία. Το μήνυμα θα λέει: "Δεν κοιτάς τα χάλια σου;" ή κάτι τέτοιο - χαριτωμένο, διακριτικό, με τακτ και στυλ. Έμεις οι Κολωνακιώτες, έτσι κάνουμε. Έχω και την διεύθυνση (μην μου την κλέψετε πληζ, είναι δουλειά εδώ, μην κάνετε μαλακίες): anyname@denkoitastamoutrasou.net. Ή ακόμα και anyname@exylopitta.net.



Μα, πως διάολο έκανα εγώ τέτοιον συνειρμό Δευτεριάτικα; :)


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!