Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 06, 2004

Έτσι, για να πω κάτι.

[...] Και η παραμικρή καλή πράξη απηχεί σε πολύ μεγάλες αποστάσεις και χρονικά διαστήματα και επηρεάζει ζωές άγνωστες σε εκείνον που από το γενναιόδωρο πνεύμα του πηγάζει αυτή η ηχώ της καλοσύνης, γιατί το καλό μεταβιβάζεται και κάθε φορά που περνάει από τον ένα στον άλλο αυξάνει, ώσπου μία απλή πράξη ευγένειας φτάνει να γίνει πράξη αυτοθυσίας και θάρρους, χρόνια αργότερα και πολύ μακριά. [...]

Αυτή η σημαντική μέρα, Χ.Ρ. ΓουάιτΤούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

4 Comments:

Blogger occhiata said...

Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται ανάποδα:
Βιάζονται να μεγαλώσουν και μετά αναστενάζουν για τη χαμένη τους νεότητα,χάνουν την υγεία τους για να αποκτήσουν χρήματα και στη συνέχεια χάνουν τα χρήματά τους για να αποκτήσουν πάλι υγεία. Σκέφτονται με άγχος το μέλλον ώστε αμελούν το παρόν και τελικά ζουν σα να μην επρόκειτο να πεθάνουν ποτέ και πεθαίνουν σα να μην είχαν ζήσει ποτέ..
Paulo Coelho (έτσι για να πω κάτι..)

9/06/2004 09:54:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Σωστό το σχόλιό σου, το θυμάμαι και εγώ - μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν το είχα διαβάσει.

Occhiata, τα λόγια του Κοέλιο, αποπνέουν αισιοδοξία ή απαισιοδοξία κατά την γνώμη σου;

Μιλούν για μία ζωή που τελειώνει άδοξα, ή για μία ζωή που έχει πάντα μια ευκαιρία;

Και οι γνώμες των υπολοιπων, δεκτές.

[στο αλλο σου σχόλιο, απάντησα]

9/07/2004 03:12:00 μ.μ.  
Blogger occhiata said...

Πιστεύω ότι απλά είναι όντως η ζωή μας, μέσα σε λίγες λέξεις.. Ελπίζω απλά να υπάρξουν πολλοί από εμάς να τις καταλάβουν και να έχουν τον χρόνο να τις κάνουν πράξη..

9/07/2004 03:36:00 μ.μ.  
Blogger krios3804 said...

Δοκιμάζω και σε σένα για να καταλάβω τι γίνεται.

9/08/2004 06:51:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!