Πέμπτη, Μαΐου 05, 2005

Το λεωφορείο της λύσης

Διάβασα δύο θεματάκια που ξυπνούν το ανθρωπιστικό μου ενδιαφέρον:

Η Mandy έχει ωραίο θέμα σήμερα, που δεν πρέπει να πάει αδιάβαστο. Για ρίχτε μία ματιά..

Το δεύτερο, το αντιγράφω ως έχει απο το StartPoint:

[ Ένα έγκλημα πολέμου που παραμένει χωρίς τιμωρία, εδώ και 30 χρόνια!.. ] Τα καθίκια οι Αμερικανοί έριξαν στο Βιετνάμ 45 εκατομμύρια λίτρα από την τοξίνη «Agent Orange» για να κατατρέψουν την πυκνή βλάστηση που παρείχε κάλυψη στους Βιετκόγκ, με αποτέλεσμα να μολύνουν το 1/10 της συνολικής έκτασης της χώρας για πολλές δεκατίες ίσως και αιώνες. Δείτε το παιδί στη φωτογραφία, που μοιάζει με εξωγήινο, για να καταλάβετε γιατί οι ΗΠΑ είναι το μισητό κράτος στον κόσμο...


Το καλό το θέμα που σας ετοιμάζω; Ε, το ετοιμάζω ακόμα. Υπομονή - αλλά σας το λέω: είναι καλό! :Ρ

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

6 Comments:

Blogger Phantasmak said...

Όσο οι υπόλοιπες κυβερνήσεις και εταιρίες στον κόσμο έχουν επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα με τις ΗΠΑ, όσο οι αμερικάνικες τράπεζες έχουν χρεώσει τόσες χώρες, όσο μισητοί και να είναι, απομονωμένοι δε θα είναι. Δες τον πρόεδρό τους. Τόσα websites τον κάνουν ρόμπα. Δεν τον υπολογίζει κανένας. Ηλίθιο τον ανεβάζουμε, ηλίθιο τον κατεβάζουμε, γελάμε με τα μαργαριτάρια που πετάει, αλλά σε ένα τραπέζι συσκέψεων όλες οι άλλες χώρες τον ανέχονται και τον αντιμετωπίζουν ως έξυπνο και δεν του κουνιέται κανένας.

5/05/2005 09:45:00 μ.μ.  
Blogger PsyxiatroZ said...

Καλύτερα να μην το σκέφτεσαι γιατί θα τρελαθείζ phantasmak... Ήδη μελαγχόλησα με την ιστορία αυτού του πλανήτη. Τόση ομορφιά. Τόση ζωή. Τόση νοημοσύνη. Τόσοι μαλ*κεζ. Ειλικρινά μελαγχόλησα...

5/05/2005 11:23:00 μ.μ.  
Blogger Storyteller said...

Πόσο ανθρωπιστής μπορείς να είσαι σε έναν κόσμο γεμάτο..¨."ανθρώπους"
Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω!!!

5/06/2005 10:18:00 μ.μ.  
Blogger nanakos said...

Θέλω παγωτό στη Γλυφάδα...από εκείνο της μηχανής με τη ζεστή σοκολάτα από πάνω...είναι ο καλοκαίρι...ο πλανήτης μας άντεξε και φέτος!

5/06/2005 10:18:00 μ.μ.  
Blogger PsyxiatroZ said...

άντεξε λέει; ψηφίζω την φωτογραφία 44!

5/08/2005 04:00:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ CULT ΤΡΑΓΟΥΔΙ "AGENT ORANGE" ΤΩΝ SODOM

5/09/2005 03:14:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!