Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2005

Oh, Paris!

Διάβαζα την Τζούλια, για τον Fred Durst των Limp Bizkit που του χάκεψαν το κινητό και προσωπικές φωτογραφίες γυρίζουν δεξά-αριστερά, δώθε-κείθε στα μάτια του κάθε ματάκια - και τι θυμήθηκα;

Δεν ξέρω ποιος μου το 'στειλε, (μπορεί να είναι μπλογκεράς, συνεπως με ειδοποιείτε για τυχόν finders credits) αλλά το ίδιο έπαθε και το αστέρι της σόου μπιζζζζ, Paris Hilton.

Το οποίο είναι μια μορφή πολλών καρατίων, με πατέρα - ξενοδόχο, πτωχοοικογένεια δηλαδή και βάλε, που έπαιζε με το κινητό της, και...

Η συνέχεια εδώ.

Οχι μόνο φωτό. Αλλά και τηλεφωνικούς καταλόγους της πήρανε, και μηνύματα, και ποιος ξέρει τι άλλο.

Και καλά, με την Paris γελάσαμε(;) γιατί τα θέλει ο κωλαράκος της. Πλην όμως αύριο, φτωχέ μου επισκέπτη θα είσαι εσύ, ο άλλος, ή ακόμα χειρότερα, εγώ. Και τότε μήτε θα γελάμε, στο λέω, που τα privetια μας θα κάνουν βόλτα στο διαδίκτυο.


Σαν προψες θυμάμαι ήτανε που κάτι μυστήριοι αγοράσανε σκληρούς δίσκους, απο τράπεζες ή υπουργείο - θα σας γελάσω, και επειδή το byte δύσκολα σβήνει, το τι στοιχεία μαζέψανε, δεν λέγεται παλικάρια μου.

Μέχρι και τσόντες πρόστυχες, άλφα πράγμα δηλαδής, να κοιτά ο μπαμπάς και του παιδιού να μην δίνει.

Και θα μου πεις, τι να κάνω, να το κάψω το ρημάδι; Να το κάψεις, αλλιώς να εύχεσαι να προλάβουμε όλοι να απενεχοποιηθούμε, και κάτι μυστήριες φωτογραφίες που έχει ο πάσα ένας στο κινητό του, να μην είναι τις ντροπής.

(μην με κοιτάτε εμένα έτσι, το κινητό μου δεν τραβάει φωτογραφίες ούτε άμα του δέσεις μία κάμερα στην κεραία)

Αντε βρε. Χαμογελάστε. Σας παίρνουν μάτι κανα εκατομμύριο σχωριανοί.

ΠιΕς. Τώρα κάτι κουβέντες που λένε οτι δήθεν το 'κανε επίτηδες η Paris να βγουν να γίνει ντόρος για διαφημιστικούς λόγους, σιγά μην το πιστεψω. Αλφα το κορίτσι είναι αθώο και τέτοια πράγματα εν κάνει, και βητα δεν έχω τόσο πρόστυχο μυαλό να πιστέψω τέτοιες συνωμοσίες.

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Blogger Oneiros said...

Α, ώστε ευρέθησαν τελικά τα ντάτα του Υπουργείου Εσωτερικών που κάνανε φτερά πριν την παράδοση (σιγά μη δεν βρίσκονταν). Υπάρχει κάποιο σχετικό link; Νομικές ευθύνες φαντάζομαι δεν προέκυψαν για κανένα, ως συνήθως (τα πήρε το Εύρηκα). Λές να τα τρακάρουμε πουθενά στα δίκτυα p2p :-P

Όσο για το privacy, σήμερα μου έλεγε ένας γνωστός για περίπτωση εκβιασμού σε ελληνικά σχολεία μεταξύ μαθητών, με κάμερες κινητών. Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά μετά από τέτοια περιστατικά, τείνω να θεωρήσω ότι όλοι οι έλληνες είμαστε αρκετά καλοί γνώστες της τεχνολογίας, οπότε άγνοια των κινδύνων (και του νόμου) δεν επιτρέπεται.

3/03/2005 08:51:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Σε άλλα συνταρακτικά νέα της Paris Hilton (και της ελληνικής ναυτιλίας)...

3/07/2005 06:03:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!