Κυριακή, Οκτωβρίου 03, 2004

Ringtone του κώλου...

Συγνώμη,

τι βλακείες είναι αυτές;

[...] Μία ικανοποιημένη χρήστης του πρωτότυπου αυτού "προϊόντος" δηλώνει κατενθουσιασμένη καθώς οι αρχικές της επιφυλάξεις "έκαναν φτερά" όταν είδε το στήθος της να μεγαλώνει.

"'Ακουγα τη μελωδία για περίπου μία εβδομάδα πιστεύοντας ότι ο Τομαμπέκι με κορόιδευε. Αλλά όντως το στήθος μου μεγάλωσε. Ήταν εκπληκτικό!" [...]

Είπαμε ο κάθε απατεώνας να κάνει τα κόλπα του, αλλά όχι και έτσι!

Τι να πω...

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε συ, με δουλεύεις; Εδώ ήμουν στο "τσακ" να πάρω το κουτάλι απ'την κουζίνα και ν'αρχίσω να το τρίβω! (Για τη μαλακισμένη την εκπομπή του Χαρδαβέλα-ένα λ?- μιλάω..μιας και αναφερόμαστε σε απατεώνες!)
Δεν είχα χαλασμένο ρολόι, ευτυχώς, γιατί μπορεί και να φώναζα σα μαλάκας βραδιάτικα "Λειτούυυυργησεεεεε...Λειτούυυυργησεεεεε.."!
Ε, μα νά'χει αυτός ο αλλοδαπός καραγκιόζης τηλεπαθητικές ιδιότητες, και να μην έχω ΕΓΩ;;; Μια και δυο, βουτάω το κουτάλι και περίμενα την εντολή! Ωστόσο, αστραπιαία, αντιλήφθηκα την παγίδα...θέλει να με κάνει να απογοητευτό ο παλιομασκαράς! Όχι λοιπόν, δεν θα το τρίψω! Παλιοκουφαλίτσα μάγε! Δε θα με κάνεις εσύ να χάσω την πίστη μου στις υπεράνθρωπες δυνάμεις μου!(προσκυνάτε!)Ξέρω τί κάνεις...κατάλαβα πού το πας...
..το μυστικό είναι ένα: το κουτάλι να είναι σούπας!Χα!Κι όλοι εμείς με τα κουταλάκια του γλυκού πού κατουρήσαμε δηλαδή;; Αφού της είπα της μάνας μου ότι σούπες δεν τρώω..πού να τό'ξερε η δόλια να πάρει όλο το σετ;; Σε περιμένω ξανά κύριε τηλεπαθητικέ και σε απειλώ...Την άλλη φορά θα έχω "σούπας"! Και τότε θα δούμε ποιος έχει το χάρισμα! (ουγκ)
(εκτός θέματος, χώρου και χρόνου!)

ΥΓ. Ρε σεις, αυτό το μαραφέτι το ρίνγκτόουν,πρέπει να συνοδεύεται και από δόνηση, ή δρα ανεξάρτητα;;;
Επίσης..Η συχνότητα των κλήσεων παίζει κάποιο ρόλο; Δηλαδή για σουτιέν νούμερο Β χτυπάμε δυο κλήσεις στη γκόμενα μεσημέρι-βράδυ μετά το φαγητό, ενώ για ένα τεσσαράκι, πρέπει να είμαστε με το κινητό στο χέρι;;
Και τελευταίο...Έχει σημασία αν είναι αναπάντητες ή ληφθείσες;;; Μη τα πληρώσουμε χρυσά ντε!
Μεγειά!Μεγειά!

papillon

10/03/2004 08:13:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

There is no spoon.. (=no pliable spoons, only pliable minds). Δεν νομίζω ότι το σχόλιο στο Matrix ήταν τυχαίο, αφού με τον Geller ασχολούνται τα ΜΜΕ εδώ και δεκαετίες, και οι Wachowski είναι γνωστοί συλλέκτες pop/trash trivia. Όσο για τα ..βυζο-ringtones, τα πάντα έχουν το τίμημά τους (http://blog.varometro.net/pmt_comments.php?id=141_0_1_0_C). Λες τελικά να βγουν δικαιωμένοι ο Stan Lee και ο Jack Kirby; Το κόβω να 'ρχεται: "Hulk ringtones, γίνετε πράσινοι σε μιά βδομάδα"..

Αστέρης
(oneirosATfastmailDOTfm)

10/04/2004 02:35:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!