Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2004

Καλό μήνα

Γελάσαμε με όλους τους άλλους... να μην γελάσουμε και με τον arkoudo λίγο;Κάηκε η οθόνη μου στο σπίτι, και είπα να το ενημερώσω, μπας και φιλοτιμηθεί κανείς... Αλλά βαριόμουν να το λέω συνέχεια, το ...τοιχοκόλλησα.

Κοιτώντας το, σκέφτηκα "ρε, για κάτι τέτοια 'κοροϊδεύω' τους άλλους"...

Και το βάζω και στο blog - που ξέρεις, εκτός απο το να γελάσουνε, μπορεί να βρεθεί κανείς να με εξυπηρετήσει...

(Λόγω του ότι είστε πολλοί καλοί άνθρωποι, οι απαιτήσεις μου έχουν αυξηθεί: μόνο TFT παρακαλώ - δεν κάνω πλάκα: που να κουβαλάω την άλλη...)

Α, ρε η αχαριστία...

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Blogger krios3804 said...

Και όμως Γιαννάκη, κάποιος φιλοτιμήθηκε και εισάκουσε τις προσευχές σου. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι βρε, τι νόμιζες θα σε άφηναν χωρίς οθόνη;

Επειδή όμως όλα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή, θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου στην τσέπη. Έλα τώρα μην γίνεσαι τσιγκούνης! Άλλωστε εξυπηρέτηση ζήτησες. Έτσι δεν είναι;

Άντε, πήγαινε(http://www.ecorec.gr/ecorec5_1gr.htm) να πάρεις την οθόνη που ζήτησες για ένα μήνα. Και αν ούτε αυτό σου κάνει, τότε θα σου την κάνω εγώ δώρο. Θα κάνουμε και ανακύκλωση βρε!!

10/01/2004 01:56:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Είδατε; Μ' αγαπάει ο κόσμος! Με προσέχει!

Ωραία, με λεφτά βρήκαμε... Τσάμπα βρήκαμε... κανείς άλλος που να με πληρώνει κιόλας; Κανείς;

10/01/2004 02:36:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!