Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2004

Graphics D(reamer)

Πολλοί (περισσότεροι από όσους νόμιζα) προσέξανε την αλλαγή του επάνω γραφικού, και μερικοί εξ αυτών, βαρέθηκαν να κάνουν refresh στην σελίδα για να τα δούν όλα (είναι σχεδόν 30 πλέον).Για όσους βαριούνται, ή βιάζονται, ή απλώς γουστάρουν, τα έχω μαζεμένα εδώ

Για όσους θέλουν η ζωή τους να έχει εκπλήξεις, απλώς συνεχίστε να κάνετε refresh.

Αν το θέλετε μπορώ να τα αριθμίσω, ώστε να ψηφίζετε τα αγαπημένα σας...

To post δεν θα εξαφανιστεί: όταν κατέβει αρκετά, θα μεταφερθεί στο πλάϊ δίπλα στην καρδιά που έχω βάλει για να μην ξεχνάω το παρελθόν μου.

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

8 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Αρίθμησέ τα. Διότι δεν είναι ώρα τώρα να κάθομαι να λέω "μ' άρεσε εκείνο με το ρολόϊ, και το άλλο με τη μούρη σου, και κείνο με το πιγκουϊνάκι μέσα στο παγάκι, και κείνο το κίτρινο με το κόκκινο, και κείνο το άλλο με τη μούρη σου, και ... ".

Αρίθμησέ τα και βάλε και κουτάκια να κάνουμε κλικ και να βαθμολογούμε. Γουστάρωωωωωω!

Υ.Γ.: Περιττό να ειπωθεί ότι από τον Βαρόμετρο να μην περιμένεις και πολλά. Τα μισά χρώματα να δεις που δεν θα τα βλέπει ...

DiS

10/12/2004 12:12:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Χεχε.. χρωματομαχίες πάλι! (/me παίρνει ποπκόρν και την αράζει σε μια γωνία, εν αναμονή της δράσης)

Oneiros

10/12/2004 12:44:00 π.μ.  
Blogger kukuzelis said...

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, κύριε Αρκούδε, να μας πείτε με τι πρόγραμμα φτιάξατε αυτές τις ωραιότατες εικόνες. Σας βρίσκω όμως βιαστικό. Θα τις δούμε όλες τις εικόνες σιγά-σιγά. Ρηφρές-ρηφρές. Έτσι η σχέση μας θα έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον.

10/12/2004 11:29:00 π.μ.  
Blogger arkoudos said...

Ω, αγαπητέ κύριε kukuzeli,

Το photoshop άνοιξα ο φτωχός (στην γνωστή demo έκδοση) και έσαξα το γραφικό. Ύστερα, πήρα ένα javascript που φέρνει τυχαίες εικόνες και φρόντισα να προσαρμόσω στο template μου.

Τέλος, ανέτρεξα στο γνωστό ψαχτήρι του google και έψαξα για wallpapers.

Simple is good.

10/12/2004 11:33:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αρκούδε παιδί μου εύγε για τα banner. Στο ξαναείπα, αλλά τώρα που τα είδα μαζεμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ωραία. Μου άρεσαν ιδιαιτέρως: ο Φοίνικας με το ΚΙΤΡΙΝΟ φως, ο ΑΣΠΡΟΣ κύκνος, η ΚΟΚΚΙΝΗ καρδιά, το ΓΑΛΑΖΙΟ μάτι, ο Αρκούδος με το ΧΑΚΙ πουκάμισο ενώ πίσω στον καθρέφτη μια τύπισσα με ΜΑΥΡΗ μπλούζα συγκινημένη σκουπίζει ένα δάκρυ (εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να έχεις απέναντι σου τον Αρκούδο με χακί πουκάμισο), ή απλώς σκαλίζει την μύτη της - δεν είναι ευδιάκριτο :-)... Αυτά ως ένα μικρό δείγμα, για να σκάσουν όσοι πιπιλάνε την καραμέλα της αχρωματοψίας.

nikos
http://blog.varometro.net

10/13/2004 12:10:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΜΑΥΡΗ μπλούζα ε; Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι λαδί σκούρο; Διότι έχεις μια έφεση προς το χρώμα, όχι ότι υπονοώ τίποτα ...

DiS

10/13/2004 12:06:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Κατά το ανέκδοτο: "Αρχίσαμεεεεε"... :ο)

10/13/2004 12:13:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Η αρίθμιση έγινε, οι φωτό έφτασαν τις 40 (περίπου).

Τραβάτε το mouse σας πάνω απο την φωτό και θα σας πει τον αριθμό της.

DiS, κουμπάκια και τέτοια δεν έχει. Δεν έχουμε εμείς ΘτΠ να μας κάνει τις δουλειές - οπότε ότι προλαβαίνουμε...

10/13/2004 04:27:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!