Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2005

Περίεργες εποχές...

Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Οι (μικρομεσαίοι) έμποροι είναι εναντίον. Οι εργαζόμενοι το ίδιο. Οι μεγάλες (πολυεθνικές επι το πλείστον) επιχειρήσεις υπερ.

Στον πλανήτη ΠΑΣΟΚ, εντελώς τυχαία, διαβάζω:

Τι με τσίμπησε και ...ξύπνησα;

Λοιπόν, αυτούς τους δυο, Ανδριανόπουλο και Μάνο δεν τους διάλεξε τυχαία ο Παπανδρέου, να κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Τους διάλεξε γιατί έχουν ιδέες και τις υπερασπίζονται με γνώση και επιχειρήματα, πράγμα πολύ σπάνιο στην αφρόκρεμα των πολιτικών ανδρών και γυναικών, δυστυχώς, όπως μαρτυρεί η τηλεοπτική μας θητεία και ...εκπαίδευση...

Οι Ελληνες είμεθα λαός ταξιδιωτικός, λέμε συχνά, αλλά οι σημερινοί μας πολιτικοί είναι αγκυροβολημένοι στην παράδοση της πολιτικής των αβανταδόρων και της πατρωνείας του λαού, και δεν νοιάζονται και πολύ για την πνευματική τους ανάπτυξη. Αντιθέτως... όσο πιο προβλέψιμοι και ...στάνταρ τόσον ευκολύνεται και η δουλειά των τηλεμαγίστρων που κανονίζουν συνθέσεις για το επόμενο σιώου...

Χρειάζονται λοιπόν, να τους ξυπνάει από καιρού εις καιρόν και κάποιος γνήσιος αντίλογος, ώστε να βοηθούνται να ξεσκονίζουν και να ξεκαθαρίζουν τις ιδέες τους--αν έχουν...
Αλλά ως είδηση διαβάζω:

«Δεν το διάβασα, θα το διαβάσω το παραμύθι που καταθέσατε κ. Μάνο. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσω ότι γίνονται περίεργα πράγματα. Εσείς, μαζί με τον κ. Ανδριανόπουλο, εκλεχτήκατε με το ΠΑΣΟΚ και είστε προνομιακοί συνομιλητές του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά σημειώστε ότι προκαλείτε αναταραχή με τις απόψεις που καταθέτετε και ταράζουν τα νερά του τέλματος του ΠΑΣΟΚ» επισήμανε ο κ Σιούφας.
Περίεργες εποχές ζούμε...

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Blogger sikia said...

Εγώ βρε Αρκούδε μου, έχω μια απορία. Ο Μάνος είπε ότι στη Σουηδία που πολλοί θεωρούν πρότυπο σοσιαλισμού, απελευθέρωσαν το ωράριο και είναι ανοικτά τα μαγαζιά και τις Κυριακές, και σηκώθηκε η Διαμαντοπούλου και τον αποκάλεσε πρεσβευτή του Άντερσεν (ο οποίος είναι Δανός παραμυθάς). Δηλαδή δεν ισχύει αυτό για τη Σουηδία? Γιαυτό τον είπε παραμυθά? Εδώ στην δουλειά ένας Σουηδός μου είπε ότι ισχύει. Άρα δεν τον είπε γιαυτό. Γενικά δε καταλαβαίνω τίποτε και έχω φάει κόλλημα να αποκρυπτογραφήσω τα "σκληρά" λόγια που αντάλλαξαν Μάνος και Διαμαντοπούλου (μια και δεν έχω κάτι πιο σοβαρό να ασχοληθώ).

7/21/2005 04:07:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Αν ήσουν ποδοσφαιρόφιλη, θα είχα ένα -σαφώς σοβαρότερο- να σου προτείνω:

Θα πάει ο Φίγκο στον Ολυμπιακό;

Αλλά δεν είσαι, συνεπώς δεν έχω κάτι άλλο να αντιπροτείνω.

Υπομονή. Πάντα εμφανίζεται κάτι σοβαρότερο για να πάρει τα μυαλά μας απο τα σοβαρότατα που μόλις ζήσαμε..

:)

7/21/2005 06:47:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!