Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2005

Λαστιχοβοήθεια.

Λοιπόν, εντάξει, ήρθε η ώρα:

Πείτε με κακομοίρη.

Αλλά τούτο το βραχιόλι που είχαν σήμερα τα ΝΕΑ, είναι α-πα-ρά-δε-κτο...

Σχέτο λάστιχο... Αηδία. Δεν με βλέπω να το φοράω. Το πλήρωσα και δεν διαμαρτύρομαι, καθώς τα λεφτά πάνε σε καλό σκοπό, αλλά κρίμα να μην μπορείς να το φορέσεις.. Ελπίζω (και εύχομαι) να μην είναι έτσι τα πρωτότυπα, και αυτά να είναι μόνο ελληνική "πατέντα" μεταξύ ΝΕΩΝ και ActionAid...

Πάλι το λέω: Κρίμα.

Υ.Γ. Εχει κανείς σας ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ τέτοιο βραχιόλι; Είναι και το επίσημο έτσι;

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

12 Comments:

Blogger Alkisti said...

exei gemisei o topos tetoia vraxiolia. ti 8ewrw ligo vlakeia afti tin ysteria...
akousa se ena reportage oti kanena apo afta poy kykloforoun stin Ellada den einai af8entiko, einai ola maimoudes, ka8ws ta ay8entika den pwlountai stin ellada. pwlountai mono mesw internet.

ara oi perissoteroi to kanoun gia ti moda kai gia tipote allo.

7/01/2005 03:18:00 μ.μ.  
Blogger Κωστής said...

Χώρια τα ρεπορτάζ ότι τα βραχιολάκια αυτά φτιάχνονται σε εργοστάσια του Τρίτου Κόσμου από μικρά παιδιά...

Και μετά σου λέει Make Poverty history...

7/01/2005 03:43:00 μ.μ.  
Blogger Anna said...

Εχω αγορασει για ενα φιλο το αντιστοιχο της Nike κατα του ρατσισμου και το ιδιο λαστιχο μου φανηκε. Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με μαιμου, ολα ετσι ειναι. Εχει γεμισει ο τοπος οντως.

7/01/2005 05:51:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

Πάντως, αναζητώντας το αυθεντικό, έπεσα σε αυτά τα δύο ενδιαφέροντα στοιχεία:

Πρώτον, το επίσημο site της ActionAid αναφέρει οτι το υλικό είναι σιλικόνη,

Δεύτερον, στο ίδιο site, βρήκα μία αρκετά μεγάλη και ευκρινής φωτογραφία στην οποία το χαραγμένο MAKE POVERTY HISTORY είναι με διαφορετικό τρόπο γραμμένο (έχει κενά ανάμεσα στις λέξεις, που το αντίστοιχο των Νέων δεν έχει).

Ρε παιδιά, αλήθεια, δεν κλαίω τα λεφτά μου - αλλά αυτο το λάστιχο βρωμάει κιόλας..

7/01/2005 06:12:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ακριβώς, βρωμάει λαστιχίλα.
Αυτό που έχω εγώ εδώ εκτός του ότι είναι λίγο λερωμένο -απ'την εφημερίδα μάλλον είναι, αλλά δε βγαίνει ιδιαίτερα με σαπούνι- έχει πάρει κι ένα σχήμα πλακουτσωτό. :)

Αρκεί να πάνε τα λεφτά στην actionaid, δε θα το φορούσα ούτως ή άλλως.

7/01/2005 08:17:00 μ.μ.  
Blogger Νίνα said...

Πάντως το βραχιόλι αηδία ή όχι, μαϊμού η γνήσιο, τον επικοινωνιακό στόχο του τον πέτυχε..δηλαδή έκανε τρελές πωλήσεις!!! Δεν υπήρχε εφημερίδα "Τα Νέα" ούτε για δείγμα σε κανένα περίπτερο απο τη 1 το μεσημέρι κιόλας!!!Πήγα σε 19 περίπτερα και δεν βρήκα ούτε ένα αντίτυπο!!!παντως αρκούδε στη σελίδα σου έχεις βάλει διαφήμιση του livestrong, φαντάζομαι έχεις αγοράσει και εσύ ο ίδιος, έχει διαφορά?

7/02/2005 02:11:00 π.μ.  
Blogger ---. said...

Αρκούδε, δες και αυτό: Η αυτοικανοποίηση της φιλανθρωπίας. http://e-roosters.blogspot.com/2005/07/blog-post_01.html#comments

7/02/2005 03:49:00 μ.μ.  
Blogger Αστραδενή said...

Στην Αγγλία η μόδα με τα βραχιόλια είναι ήδη παρελθόν-υπάρχει σκεπτικισμός για όλη αυτή την φιλανθρωπική παρωδία...και αυτό σε μία χώρα που η φιλανθρωπία είναι μέρος της καθημερινής ηθικής.Στην Ελλάδα που η φτώχεια είναι δίπλα μας τα Νέα θα μας ξυπνήσουν;

7/02/2005 04:34:00 μ.μ.  
Blogger Alkisti said...

Paidia me ti zesti pou kanei, mallon 8a liwsei to lastixo sto xeri sas... :)

an ginotan kati me ta vraxiolia h me to live8 8a eixe ginei mexri twra. apla pr kanoun oi kallitexnes...
anyway den kanei kalo o polys provlimatismos me tetoia zesti, prokalei 8ermoplixia... :p

7/02/2005 05:27:00 μ.μ.  
Blogger arkoudos said...

nina, το αυθεντικό Livestrong βραχιολάκι είναι εξαιρετικής ποιότητας, φτιαγμένο απο σιλικόνη χωρίς λάθη, χαίρεσαι να το φοράς...

Γι' αυτό γκρινιάζω με τούτη εδώ την αηδία..

7/03/2005 11:17:00 π.μ.  
Blogger dgalanis said...

βλέποντας όλα αυτά τα βραχιολάκια αναρωτιέμαι μα δεν θα υπάρξει ποτέ καμιά μπούρδα την οποία οι άνθρωποι δεν θα υιοθετήσουν μαζικά σαν μόδα?

7/04/2005 05:39:00 μ.μ.  
Blogger Νίνα said...

new manifesto,που ζεις..??? η σημερινη κοινωνια μας θελει μια αποχαυνωμενη μαζα..και ποιος ο καλυτερος τρομος για να αποχαυνωσεις μια μαζα??? της σερβιρεις μπουρδες, την πυρπολεις σε τετοιο βαθμο που τις τρωει σαν καραμελιτσες στο τελος. Π.χ. στα δελτια ειδησεων ολο για τον περικλη την καλομοιρα το γαμο του καραγκουνη και τα βαφτισια της κορης του κουγια...στην καλυτερη να δεις την reality εκδοχη του εβερτ. Ομως ποιος μιλησε για την υπερωτηση που εκανε ο συνασπισμος στην βουλη, σχετικα με το κοσοβο??? Κανεις,το θαψανε. θαψανε οτι απο οσους στρατιωτες πηγαν στη σερβια κτλ ηδη γυρω στους40 εχουν παθει καρκινο και στα επομενα 5χρονια προβλεπεται οτι το 60% αυτων που πολεμησαν εκει θα εχουν πεθανει... φαε κοσμε την καλομοιρα...!!!

υ.γ. και να φανταστεις οτι δεν ειμαι και κκε...το ακρως αντιθετο!

7/05/2005 03:24:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!