Δευτέρα, Μαΐου 16, 2005

Πειρατεία ή παρεξήγηση;

Τι έγινε ακριβώς;

Ο Βασίλης έχει το ρεπορτάζ:

Την προηγούμενη εβδομάδα προσπάθησε να μπει στο site της αθλητικής εφημερίδας Sportime. Μία σελίδα ανακατεύθυνε τον χρήστη στον δικτυακό τόπο Sport24.gr, που είχε το ίδιο περιεχόμενο, παρόμοιο στήσιμο και χρώματα. Την επόμενη μέρα, στην Sportime έβρισκες μόνο ένα μήνυμα που μιλούσε για hacking(!) και οτι η δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Ύστερα απο αυτό, ο δικτυακός τόπος της Sportime έχασε μεγάλο μέρος του αρχειακού του υλικού και παρότι λειτουργεί κανονικά, έχει ένα μήνυμα που λέει:

Το Sportime.gr βρίσκεται σε διαδικασία τεχνικής αναβάθμισης. Για όποιες ελλείψεις ενδέχεται να παρουσιαστούν τις προσεχείς μόνο ημέρες ζητούμε την κατανόησή σας.
Μία μικρή αναζήτηση, έφερε αυτά τα αποτελέσματα:

Πίσω από το νέο εχγείρημα βρίσκεται ο Δημήτρης Μάρης που έχει πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο της αθλητικής ενημέρωσης στο Διαδίκτυο και οδήγησε το Sportime.gr στην αναπτύξη του τα τελευταία χρόνια.
Από τον BUZZ

Και ένα σχόλιο στον δικτυακό τόπο του Satleo, ο οποίος εμφανίζεται μόνο στο Google...


Ξέρετε τίποτα εσείς;


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Blogger morpheous said...

Από ότι είχα διαβάσει το sportime τα τσούγγρισε με αυτούς που διαχειριζόντουσαν το σιτε τους, οι οποίοι αν κατάλαβα καλά τώρα ασχολούνται με το sport24. κάπως έτσι. Μπορεί και να ναι ράδιο αρβύλα βέβαια.

5/16/2005 04:19:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

to sportime.gr megalwse, wrimase, omorfyne kai telika... egine www.sport24.gr gia na mporesei na synexisei thn internetikh tou e3eli3h.

Diaforetika shmera 8a erixne ftai3imo se afton pou xanei to prwta8lhma kai oxi provolh se afton pou ton kerdizei (opoios kai an einai aftos).

5/16/2005 06:28:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!