Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2004

Δεν καταλαβαίνω...

Εκτός από τα προφανή - λεφτά, συνεργασία με την υπερδύναμη, ανοησία, εκτός από τα αυτονόητα, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ;

Γιατί ρε γαμώτο;


Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Δεν έχει νόημα να κάνετε comment εδώ, αντιθέτως, αναζητήστε το ίδιο Post στο καινούργιο site!

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Έχω μιαν υποψία ότι ο λόγος που αναζητάτε, νεαρέ, παρουσιάζει ομοιότητες με αυτόν που μια κακή χώρα νοτίως της Ελλάδος [νομίζω αποκαλείται Σούδα] συνέδραμε και συνεχίζει να συνδράμει με κρίσιμη επιμελητειακή υποστήριξη στην επίθεση, την κατοχή και τη σφαγή των πολιτών του Ιράκ--επ'εσχάτοις στην Φαλούτζα, η οποία, ίσως το ακούσατε, υφίσταται μια κάπως δραστική αναδιακόσμηση. Όπως δε σχολίασε προσφυώς και εις εκ των αναδιακοσμητών, "it's fun!".

Καλημέρα σας,
Ο Λύκος της Στέππας
[ΥΓ--ναι, ναι, ξέρω, το Δίκτυο έχει γεμίσει εξυπνάκηδες που ξεφυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν. Θα έλεγα ότι δεν το ξανακάνω, αλλά ίσως αποδειχθώ ψεύτης.]

11/10/2004 10:29:00 π.μ.  
Blogger arkoudos said...

Λύκε,
Για μένα δεν υπάρχουν αρκετοί που μιλάνε χωρίς να τους ρωτήσουν, όχι ότι περισσεύουν κιόλας...

11/10/2004 12:03:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Τούτο το blog έχει μεταφερθεί στην διεύθυνση http://www.arkoudos.com/... Οσες καταχωρήσεις υπάρχουν εδώ, μπορείτε να τις βρείτε και εκεί, και καλύτερες!